Sådan forbereder du dig til Aalborg karneval

Aalborg karneval er en af de helt store begivenheden. Selv hvis du ikke komme fra Aalborg eller omegn, har du hørt om karnevallet. Folk kommer gerne langvejs fra, for at være med til den festlige dag, og der skal du selvfølgelig heller ikke gøre en undtagelse.

At skulle til karneval kræver noget forberedelse. Der er forskellige ting, der skal planlægges og jo flere mennesker I er, jo flere ting er der at holde styr på og blive enige om. Læs med her og find ud af hvilke.

Find et kostume

Vigtigst af alt må nok siges at være din udklædning. Hver år bliver der besluttet et tema for Aalborg karneval. Det vil derfor være oplagt at følge temaet. Det behøver du dog ikke at gøre. Rigtig mange vælger også bare et kostume, som de selv rigtig godt kan lide.

Du kan f.eks. være brandmand, cowboy, cheerleader eller noget helt fjerde. Det er mest oplagt bare at købe et kostume, og du kan blandt andet se de bedste cheerleader kostumer her.

Drikkevarer og vogn

Til karneval er det også næsten en selvfølge, at du skal have drikkevarer med rundt i selve optoget. Det skal dog planlægges på forhånd. Langt de fleste vælger at tage alkohol med, men hvis du ikke har lyst til at drikke, kan du sagtens tage sodavand med i stedet.

Mange grupper vælger at gå sammen om drikkevarer, og er I mange sammen, kan I med fordel også få fat i en vogn til at transportere drikkevarerne i. Her kan I vælge at bruge en trækvogn, men mange foretrækker faktisk en gammel barnevogn, da den er lettere at køre rundt med. Så har I også mulighed for at pynte den, så den passer til temaet og det, I er klædt ud som.